mellplasztikaMár régóta foglalkoztatja a mellplasztika gondolata? Szeretne többet megtudni a műtét folyamatáról? Az Ars Corporis honlapján a lehető legjobb helyen van! Ismerkedjen meg azzal a széles palettával, melyet Dr. Rusz Zoltán kínál Önnek is. Nem mindenkinek egyszerű az út a formás és méretes keblekig. Azok, akik elégedetlenek a mellük méretével nem biztos, hogy rögtön a műtéti beavatkozásra gondolnak majd. Az, aki csak optikai, látszólagos megoldást keres, az a melltartók segítségével is elérheti a szemnek kedvező hatást. Minden melltípushoz meglehet találni azt a melltartót, amely elleplezi a hibákat és kiemeli az előnyöket. Ez a megoldás természetesen csak felületes, hiszen a kebleket csakis addig mutatja előnyös oldalukról, amíg viseljük őket, a kendőzetlen valóság előbb vagy utóbb, de ki fog derülni. Csak azok tudnak azonban jó melltartót választani, akik helyesen mérik fel saját adottságaikat. A melltartó viselése a plasztikai beavatkozást követően is ajánlott. Ma már nem kell kényelmetlenül, feszélyezve éreznie magát a melltartó viselésekor, hiszen a természetes anyagok és a varrás technikája lehetővé teszi a komfortos közérzetet. A legfontosabb dolog, hogy tisztában legyen a saját méretével, a túl szoros melltartó kényelmetlen, fájdalmas, a túl bő pedig nem látja el a feladatát, képtelen a keblek megtámasztására. Erre azért van szükség, mert a mell nem tartalmaz izomszöveteket, így könnyen megnyúlhat, elveszítheti a formáját. Ugyanilyen fontos, a kényelmet és a funkcionalitást elősegítő szempontok még: hogy a hátrész egy vonalban legyen a melltartó elejével, a kosár pedig a hosszabb, vagy aktívabb viselést követően se csússzon fel. Mindezek nagyban megkönnyítik a kényelmes és formásnak ható melltartó viselést, de természetesen, ha Ön nem csak látszat megoldást keres, hanem igazi változást óhajt elérni, akkor érdemes a plasztikai műtét lehetőségén elgondolkoznia.

Az Ars Corporisnál többféle beavatkozás elvégeztetésére is lehetősége van egy igazán kiváló plasztikai sebésszel, Dr. Rusz Zoltánnal. Szeretném röviden bemutatni a doktor urat, hiszen a bizalom az egyik legfontosabb dolog, melynek az orvos és a páciens között ki kell alakulni. Dr. Rusz Zoltán a családi tradíciókat követve választotta az orvosi hivatást, elkötelezettsége, szakmai igényessége is ebből a háttérből fakad. A Semmelweis Orvostudományi Egyetem elvégzése után a kórházi tapasztalatszerzés következett. Az I. Sebészeti Klinikán és a Magyar Honvédség Központi Katonai Kórházában a legkiválóbb szakemberek szárnyai alatt kezdhette meg a tapasztalatok gyűjtését. Az alázat és a fegyelem elsajátítása elengedhetetlen ebben a hivatásban, mind a két intézmény lehetőséget adott ezeknek az alapos megismerésére. A mell betegségeinek kezelése volt az a szakterület, melyet a leginkább megismerésre érdemesnek tartott, emiatt kerülhetett a Doktor Úr az emlősebészeti osztály vezető pozíciójába. A rosszindulatú daganatok következtében emlőplasztikára, helyreállításra szoruló Páciensek között szerzett tapasztalat azt mutatja, hogy a mell formájának helyreállítása komoly és fontos szerepet tölt be a gyógyulási folyamatban. Már több mint tíz éve magán praxist is vezet, ezalatt az idő alatt számtalan elégedetten távozó Páciense volt.  A tapasztalat és a szaktudás nyújtja az alapot ahhoz, hogy kiérdemelje az Ön bizalmát is akkor, amikor a melle megnagyobbítását tervezi.

De mégis mire is számíthat akkor, ha a legnépszerűbbnek számító implantátum beültetését szeretné választani? Nos, ennek az első lépése a személyes konzultációra való bejelentkezés. Ezen a találkozáson minden szükséges információhoz hozzá lehet jutni, ami a megalapozott döntés meghozatalához csak kellhet. Az igazán jó plasztikai sebész segítséget nyújt abban, hogy teljesen világos legyen az, mit is szeretne elérni. Ehhez annak a meghatározása is szükséges, hogy milyen okok húzódnak meg az átalakítás hátterében. A kamaszkor végével világossá vált méret problémák? A szülést vagy a szoptatást követő megereszkedett szövetek? Az aszimmetria, mely eddig csak gátlásosságot és önbizalomhiányt okozott? Vannak olyan szerencsés helyzetben lévők, akik el sem tudják képzelni, hogy milyen nagy érzelmi megterhelést jelent az elvárásoknak nem megfelelő kebel. Aláássa az önbizalmat, gátját képezi az önfeledt kapcsolatoknak, komoly lelki betegségek okozója is lehet. Az állapot és a lelki háttér feltérképezése után jöhet a rendelkezésre álló lehetőségek részletes megismerése, illetve az orvosi vizsgálat. Az orvosi vizsgálatra azért van szükség, hogy felmérjék azt, hogy az elképzelések és vágyak megvalósíthatóak – e az adott egészségügyi állapotban, az Ön anatómiai felépítésével, mirigyvastagságával. Teljesen felesleges aggódnia, ezek a vizsgálatok teljesen fájdalommentesek, nem járnak semmilyen kellemetlenséggel. A vizsgálat részét képezi egy mammográfiai vizsgálat is, hiszen nagyon fontos, hogy műtét elvégzésekor a páciens egészséges legyen.

A mellek megváltoztatásának útjában nagyon sok esetben a félelem áll. A bizonytalanságból táplálkozik ez a félelem, hiszen sok olyan mozzanata lehet a mellplasztikának, amelyeket még homály fed Ön előtt. A plasztikai sebésszel való első találkozón fel lehet, sőt fel is kell tennie ezeket a kérdéseket, hiszen így válik tisztává a kép, és csakis a kellő számú információ birtokában tud majd felelősségteljes döntést hozni, olyat, melyet később sem bán majd meg. Amikor ugyanis kiderül, hogy mire lehet számítani a beavatkozás elvégzésnek folyamata alatt, a kétségek helyét a bizonyosság fogja átvenni. A személyes konzultációnak ugyan van díja, de amennyiben a műtét elvégzése mellett dönt, természetesen annak a költségéből le lesz vonva.

Nagyon sok szó esett már a műtétet megelőző időszakról, kiemelten fontosak ugyanis a mellre irányuló műtéti beavatkozások, hiszen a plasztikai sebészetnek leggyakrabban igénybevett területéről beszélünk. A keblek mindig is komoly érdeklődésre tettek szert mind a két nem részéről. A felnőtt Hölgyek jelentős része, talán pont  a nagyarányú és célzott figyelem miatt, elégedetlen a keble méretével vagy formájával. Nem kell azonban belenyugodnia a jelenlegi állapotba! A kebel mérete és formája is megváltoztatható: kis kockázattal és az elképzeléseihez nagyon közel álló végeredménnyel. A kellő információk megszerzése elengedhetetlen ahhoz, hogy felelősségteljes döntést tudjon hozni, olyat, amelyet nem bán meg. A mellplasztikák árát, melyek nem mondhatóak alacsonynak, érdemes egyfajta befektetésként kezelni, mely minden áldott nap megtérül, amikor elégedetlenség helyett végre büszkén tekint önmagára. A mellplasztika egy nagyon sok, jó lehetőséget nyújtó ága az orvostudománynak, mely képes arra, hogy megszüntesse a régóta fennálló problémákat, segít esztétikusabbá tenni a megjelenést, és magabiztosabbá a fellépést. Azonban nem szabad azt sem elhallgatni, hogy mint minden műtétnek, ennek is vannak kockázatai és lábadozási ideje is. Nem egyszerű és nem kis dolog az, ha valaki a műtéti beavatkozás mellett dönt. Az igazán megelégedést hozó végeredmény eléréséhez a legjobb plasztikai sebészre van szüksége. Az Ars Corporisnál megtalálhatja azt a magas minőséget és szaktudást, melyre szüksége van. Bármilyen mellplasztikai beavatkozásra van is szüksége, keresse Dr. Rusz Zoltánt bizalommal! Ő valóban a legalkalmasabb személy arra, hogy a kezébe tegye szépségét és egészségét.