mellnagyobbításA mellnagyobbítás kérdésével a legtöbb nő eljátszott már gondolatban. Hiszen nagyon kevesen vannak azok, akik maradéktalanul elégedettek lennének a keblük méretével. Sokan úgy gondolják, hogy ezek a hölgyek a társadalmi nyomásnak engednek, vagy a partnerük elvárásainak szeretnének megfelelni, amikor egy plasztikai sebész segítségét kérik. Pedig az önmagukkal szembeni elvárásaik azok, amelyek miatt valóban alá szeretnék magukat vetni a műtéti beavatkozások sokszor kellemetlen, vagy akár fájdalmas tortúráinak. Az önmagunkkal való elégedetlenség megkeseríti a mindennapokat, elrontja a legvidámabbnak induló szituációkat is. Gyötrelemmé válhat a ruha vásárlás, félelemmel tölthetnek el az intim pillanatok is. Ilyen esetben nem esik jól a fényképek nézegetése, vagy egy egész alakos tükörrel való találkozás sem. Nem jó az, ha a mellek kinézete negatív módon hat a mindennapokra. A pusztán optikai megoldásokat nyújtó ruházatok nem hozhatnak olyan megoldást, amely valódi elégedettséggel tölti majd el. Fontos tudnia, hogy a tudomány mai állása szerint egyedül a plasztikai műtét segítségével válhatnak valósággá az álmai. A mellnagyobbítás olyan beavatkozás, melyet egyre többen választanak. Ennek az az oka, hogy kis kockázattal jár, és tartós, esztétikus végeredménnyel kecsegtet. Ebben az írásban azt szeretném bemutatni, hogy mégis mire számíthat az, aki a műtéti beavatkozás mellett dönt, mennyi ideig tart a felépülés, illetve milyen eljárások állnak a rendelkezésére ahhoz, hogy olyan vonzó dekoltázsa és méretű keble legyen, amilyet mindig is szeretett volna. Sokan szövögetnek álmokat a tökéletes mellről, ami ma már azoknak is elérheti, akikkel a természet nem bánt az igényeiknek megfelelően.

A mellnagyobbítás egyik legelső lépése, hogy miután az igény megfogalmazódott önben, érdemes nagyon alaposan körüljárni a témát. Megismerkedni a lehetőségekkel, meghallgatni mások személyes tapasztalatait, véleményét. Ha nincs a környezetében olyan személy, aki átesett már mellplasztikai beavatkozáson, akkor maradnak a fórumok, a blogok és az interneten található egyéb lehetőségek. Ezeken a helyeken nagyon sok információhoz juthat hozzá, de nem szabad elfelejtenie, hogy azoknak a hitelességére semmiféle garancia nincs. Már a kutatás, ismerkedés során is érdemes összeírnia a kérdéseit, hogy azokat majd később, a személyes konzultáción fel tudja tenni. Azt is érdemes megfogalmaznia, hogy milyen és mekkora kebleket szeretne. Nem köbcentiben érdemes gondolkoznia, hiszen a testalkattól is nagyban függ, hogy milyen méretű kebel lesz a tökéletes választás. Érdemes inkább egy fényképpel készülni arról a személyről, akinek a dekoltázsa, mellmérete ideálisnak tűnik. Nem szabad természetesen elfelejtkezni arról sem, hogy a már említett okból kifolyólag sem biztos, hogy a hírességen vagy a jó baráton látott mellméret lesz a megfelelő. Az elképzelések pontos megfogalmazása, akár egy képpel illusztrálva és az információk gyűjtés bizony elengedhetetlen feltételei annak, hogy a mellnagyobbítás megfelelő eredményt hoznunk.

A mellnagyobbítás másik főszereplőjéről is érdemes megállni egy pillanatra. Hiszen egy jó plasztikai sebész nélkül hazárdírozás a mellnagyobbítás. Legoptimálisabb esetben ismerünk valakit, aki személyes tapasztalattal rendelkezik, és ajánlani tud számunkra egy megfelelő orvost, aki jó hírnévnek örvend ezen a területen. Sokféle kritériumnak meg felelnie ahhoz, hogy bátran a kezébe tudja helyezni a szépségét és az egészségét. Dr. Rusz Zoltán több, mint húsz éves tapasztalattal rendelkezik. Ez idő alatt sok elégedett páciense volt, akiknek minden esetben igyekezett a leginkább személyre szabott, az igényeknek és az orvosi realitásnak legjobb megfelelő megoldást megtalálni. Szakmai tudását folyamatosan frissíti, ennek is köszönhető, hogy nem csak ismerője, de gyakorlott alkalmazója is a legújabb eljárásoknak és technikáknak. Érdemes mellette dönteni, a személyes konzultációra a honlapon található elérhetőségek valamelyikén tud bejelentkezni. Ezen az első találkozáson önnek is lehetősége van arra, hogy megalkossa a saját véleményét, hogy az első benyomások alapján meg tudja állapítani, hogy képes lesz –e annak a bizalomnak a kialakítására, amely elengedhetetlen az orvos és a páciens kapcsolatában. Látható tehát, hogy a megfelelő plasztikai sebész kiválasztása a sikeres mellnagyobbítás egyik fontos alapfeltétele.

Amikor a mellnagyobbítás szóba kerül, akkor az embere nagy többségének a mellimplantátum beültetése jut az eszébe. Nem véletlen az, hogy ilyen nagy ismertségnek és népszerűségnek örvend ez a beavatkozás. A beültethető implantátumok mérete egy nagyon széles skálán mozog, így minden hölgy megtalálhatja azt, amely a leginkább megfelel a vágyainak és az elképzeléseinek, ezen kívül pedig az orvosi realitással is összhangban van. Az implantátumok mérete mellett a végeredmény megjelenését az is nagyban befolyásolja, hogy milyen alakú mellett dönt majd. Kezdetben, egy jó évtizeddel ezelőttig fel sem merült ez a kérdés. Azóta azonban a kerek implantátumoknak komoly vetélytársa akadt a csepp alakú implantátumok megjelenésével. Milyen előnyökkel is rendelkeznek ezek? Használatuk mellett ugyan a dekoltázs veszít a hangsúlyosságából, de az emlők megjelenése sokkal természetesebb lesz, megközelíti a műtéti beavatkozás nélküli formát. Az, hogy melyikalakúra esik a választás, azt egyfelől a páciens ízlése dönti el, másfelől pedig az anatómiai felépítése határozza meg. Az implantátum borításának és töltetének meghatározása már jórészt kizárólag szakmai szempontok alapján történik. Ám nem kell attól tartania, hogy a folyamat bármely részében is magára lesz hagyva. Dr. Rusz Zoltán minden információt el fog mondani, és minden választási helyzetben segíteni fog abban, hogy a döntés ne csak esztétikai de orvosi szempontból is a legmegfelelőbb eredményt produkálja. Az implantátumok beültetése tartós és látványos változást fog hozni az ön életébe is.

Mi történik azonban azokban az esetekben, amikor a mellnagyobbítás elvégeztetésére megvan az igény, de a páciens idegenkedik az idegen anyag beültetésétől? Ezekben az esetekben jelenthet alternatívát a saját zsírral való feltöltés. A plasztikai sebészetben már régóta használják a volumen pótlására a saját zsírt, így kisebb sérülések, hegek eltüntetésének vagy az ajkak feltöltésének ez egy igen fontos eljárása volt. Néhány éve a mellplasztika területén is alkalmazzák már. Ebben az esetben a test megfelelő területein zsírleszívás történik, akár egy liternyi zsírsejt eltávolítására is szükség lehet. A megfelelő kezelés után – mely ülepítést és centrifugálást jelent –  a zsírsejteket kanülök segítségével az emlők kijelölt területeibe töltik. Kiváló módszere ez a mellnagyobbításnak, hiszen nem csak természetes megjelenésű, de természetes tapintású is lesz a kebel. Hátránya, hogy nagyon korlátozott a növekedés mértéke, illetve, hogy csak a megfelelő test – zsír aránnyal rendelkező hölgyek esetében lehet elvégezni.

Látható tehát, hogy azon hölgyek számára, akik nem elégedettek a keblük méretével,léteznek olyan eljárások, amelyek tartós és szemmel is jól látható eredményt hoznak az életébe. Ezeket a beavatkozásokat kizárólag a legjobb plasztikai sebésszel érdemes elvégeztetni ahhoz, hogy megvalósulhassanak az álmok és az elképzelések. A mellnagyobbítás esetében keresse Dr. Rusz Zoltánt bizalommal!