Mellplasztikák

A kiegyensúlyozott, sikeres élethez elengedhetetlen, hogy testünk megjelenésével elégedettek legyünk, mert ha a tükörben nem azt formát látjuk, amit szeretnénk, mert az hosszú távon lelki problémákhoz vezethet, önbizalmunk alábbhagy, mind az egészséges párkapcsolatban kialakításában, mind a munkán sikeres elvégzésében visszatartó tényező lehet. Erre megoldást keresünk, amely elérhető és a rendelkezésükre áll.

A női mell alapvető élettani szerepén, a csecsemő táplálásán felül, nagyon fontos szerepe van a másodlagos nemi jelleg  tükröződésében, a nőiesség egyik legfontosabb szimbóluma.

A fentiekből fakadóan, a mellek méretének, formájának az általunk elvártnak kell megfelelnie.

Nem érzi jól magát saját bőrében? Elhatározás! Változás! Önbizalom! Siker!

A formai és/vagy méretbeli eltérések már a pubertás kor után jelentkezhetnek, a mellek lehetnek kicsik, nagyok, aszimmetrikusak a szerv kifejlődése során. Aztán előfordul majdnem minden nő életében, hogy gyermeket szül, majd szoptat, amelynek hatására a mellek átformálódhatnak, vagy ritkábban betegség következtében változik formájuk és/vagy méretük.

A mellplasztika gyűjtő fogalom, amely magában foglalja a fenti okok miatt megváltozott állapot korrekcióját, mellnagyobbítással, mellfelvarrással, az előbbi kettő kombinációjával, a nagyméretű mellek méretének csökkentésével, és akár az emlők bizonyos részeinek (bimbó-bimbóudvar) műtéteivel

Ezekre az eljárásokra az alábbiakban bővebben kitérünk.

Implantátummal

Az implantátummal történő mellnagyobbítás olyan altatásban végzett, 1-1,5 órás plasztikai sebészeti beavatkozás, melynek során a mell mirigyállománya, leggyakrabban, részben izom alá ültetnek be egy kohezív géllel feltöltött, úgynevezett zselés mellimplantátumot…

Tovább

Saját zsír feltöltéssel

A saját zsír felhasználásával elvégzett mellnagyobbítás azok számára ajánlható, aki nem szeretne nagymérvű növelést, van annyi zsírfölöslege ami felhasználható…

Tovább

Mellfelvarrás

A mellfelvarrás egy olyan kb. 2-2,5 órás, altatásban végzett műtéti beavatkozás, amelynek során a plasztikai sebész eltávolítja a kialakult bőrfölöslegeket, és az állomány megformázásával a mellek kívánt formáját hozza létre. Ez az operáció kombinálható mellnagyobbítással is.

Tovább

Mellkisebbítés

Vannak olyan esetek, amikor a nagyméretű mellek a nők életében mindennapi problémát okoznak a kiterjedés és a súly miatt. Ezek a hölgyek nem találnak megfelelő méretű melltartó saját maguk számára és sok esetben a hátuk is fáj.

Tovább

Bimbó-bimbóudvar

Előfordulhatnak esetek amikor a páciens a mell méretével, formájával elégedett, de valami más zavarja. A mellbimbók és a bimbóudvar is tud formai eltérést mutatni. A bimbók estében előfordulhat az, hogy nem domborodik kellőképpen elő.

Tovább

Aszimmetria

Az emberi test, így szerveink is mutathatnak kisebb-nagyobb aszimmetriát, ami a mellek esetében is kialakulhat. Sok hölgy jelentkezik evvel a problémával. Hogy a korrekció melyik műtéti típusát választjuk, az attól függ, hogy az aszimmetria milyen jellegű és fokú.

Tovább

Emlőhelyreállítás

Az emlőrák a nők körében leggyakrabban előforduló daganat, amelynek kialakulása növekvő tendenciát mutat világszerte. Magyarországon közel 6000 ezer új betegséget igazolnak évente. A betegség komplex kezelést igényel, amelynek része a sebészi.

Tovább

„Az önbizalom és a siker egyik titka a test és a lélek harmóniája”