mellnagyobbításAz apró mellek miatti frusztráció sokakat érint. Az általunk ideálisnak gondolt mellmérettől való eltérés számtalan negatív következménnyel járhat. A kellemetlen közérzet, a túlzott szégyenlősség, az önmagunkkal szembeni folytonos elégedetlenség mind – mind a velejárói lehetnek. Fontos dolognak tartom megemlíteni, hogy a női mell nagyon sokféle alakú és méretű lehet, és ahogyan nem érdemes arról vitatkozni, hogy vajon a csoki vagy a vanília fagyi a finomabb, úgy a kebel mérettel való elégedettség oka sem egy objektív értékítélet, hanem az egyéni ízlés dolga. A kis méretű kebel nem betegség, vagy pláne nem deformitás. Nem a méret maga,hanem a saját magunkkal szembeni elvárások jelentik a problémát. Ha valamivel pedig nem vagyunk elégedettek, legyen az egy kapcsolat, a karrierünk, vagy a súlyunk: azon bizony szeretnénk változtatni. Nem mindegy azonban, hogy hogyan és mikor változtatunk rajta. A valódi változást mindenki az egészségének a megőrzésével szeretné elérni.  Azok a Hölgyek akik azonban elégedetlenek a keblükkel, nem kell, hogy beletörődjenek ebbe, hiszen az Ars Corporisnál van lehetőségük arra, hogy változtasson a keblei kinézetén. Ismerkedjen meg azokkal az okokkal, melyek a kisebb méretű keblek hátterében állnak, és azokkal az opciókkal, amelyek segítségével tartósan és jelentősen változtathat a méretükön!

Le kell szögeznünk azt a tényt, hogy a kebel méretét és formáját leginkább az öröklött tulajdonságok határozzák meg. Ez annak az oka,hogy művi beavatkozás nélkül lehetetlenség jelentős változást elérni a keblek méretében. A tudomány mai állása szerint egyedül a plasztikai sebészet képes arra, hogy valódi megoldást hozhasson az életébe. A genetikán kívül kis mértékben a testsúly változása is hatással lehet rá. A túlsúly megjelenése természetesen a keblekben lévő zsírsejteket is kigömbölyíti valamelyest, ezért a méretük is növekedhet hízás esetében. A terhesség és a szoptatás idején nem csak a megnövekedett testsúly, de a hormonális változások is okozhatnak dúsabb kebleket, de ez a változás a legtöbb esetben nem bizonyul tartósnak. Pusztán vitaminokkal, vagy fehérjékkel azonban nem lehet növekedést elérni. Muszáj arról is szót ejteni, hogy a csodaszerként reklámozott készítmények nem csak arra alkalmatlanok, hogy a kívánt hatást elérjük vele, de előfordul az is, hogy az egészségre káros, veszélyes anyagot tartalmaznak. Érdemes nagyon körültekintőnek lenni akkor, amikor a szépségünk és az egészségünk forog kockán. Vannak, akik a célzott tornagyakorlatokban látják a kebel megnövelésének a titkát. A testedzés, a rendszeres mozgásfontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni. Elégedettséget, örömöt okoz, segít az esetleges keringési és mozgásszervi problémák kezelésében, testi és lelki pozitív hozadékai is vannak. Azonban, sajnálatos módon a mell mérete nem növelhető meg a segítségével. Ennek az oka a mell felépítésében keresendő. A mellben ugyanis nincsenek izmok, főként kötő és tartószövetekből, illetve zsírból áll. Az izmok erősítésével éppen ellenkezőhatást lehet elérni, hiszen a zsírszövet és a mirigyállomány alatt elhelyezkedő mellizom erősítésével a keblek még kisebbnek látszanak. Bizonyára Ön is hallotta vagy látta már, hogy a testépítő Hölgyek keble szinte eltűnik, és sokan ezért implantátum beültetésével növelnek a méretén.

Mit lehet akkor tenni? Ha sem a gyógynövények, vagy gyógyszernek kikiáltott csodaszerek, sem a tornagyakorlat nem segít abban, hogy olyan keblei legyenek, amilyet mindig is szeretett volna? Érdemes jobban megismerkednie a plasztikai sebészet mellnagyobbító eljárásaival. Az Ars Corporisnál lehetősége van arra, hogy implantátum beültetésével növelje meg a keblei méretét. Miért számít évtizedek óta ez a beavatkozás a legnépszerűbbnek? Mert az alkatának és az igényeinek az összehangolása után, olyan keble lehet, amilyen megfelel az egyéni elvárásainak. Mert az implantátumok anyaga, töltete, formája és borítása egyre kevesebb kockázatot és szövődményt, valamint egyre jobb tartósságot tesz lehetővé. Mert a megfelelő tapasztalattal és szakmai tudással rendelkező plasztikai sebészek szinte láthatatlan hegekkel dolgoznak, és mert az esztétikum mellett az egészsége sem károsodik. A méretek tekintetében valóban az Ön egyéni anatómiai felépítése szab csak határt. A forma hosszú ideig csak kerek lehetett, de évek óta egyre nagyobb népszerűségnek örvend a csepp alakú is. A kebel formája mellett a beültetés módja is más ebben a két esetben, így az ízlés mellett a mirigyállomány tulajdonságai is befolyásolják a beültetés lehetőségét. A borítás tartósságának köszönhetően még az erősebb fizikaihatásnak sem lesz szivárgás a következménye. Az első szilikon implantátum, melyet beültettek, már ötven éves, és még mindig elégedettséget okoz a tulajdonosának. A plasztikai sebészetben használt anyagok és eljárások nagyon gyors fejlődésen mennek keresztül. Így a most beültetésre kerülő implantátumok és az alkalmazott technikák még inkább igazodni képesek az Ön elvárásaihoz és igényeihez. Ugyanígy, az elvárásoknak való megfelelés miatt kezd el egyre nagyobb tért hódítani egy másik mellnagyobbító eljárás, a saját zsírral való feltöltés. Azoknak a Hölgyeknek számít ideális megoldásnak, akik nem szeretnének idegen anyagot a testükben, de a mellük méretén mégis változtatni szeretnének. Ennek az eljárásnak vannak azonban feltételei, aminek meg kell felelni ahhoz, hogy ezt a műtétet el lehessen végezni. Fontos,hogy a Páciens megfelelő test – zsír aránnyal rendelkezzen. A kényes területekről leszívott zsír lesz ugyanis az a töltőanyag, mely a keblek növekedését segíti elő. Ennek a mennyisége akár az egy liternyit is elérheti, de fontos megjegyezni azt is, hogy míg az implantátum méretének a kiválasztásában viszonylag nagy mozgástér van, addig a saját zsírral való feltöltés esetében mindössze két méretnyi növekedésre lehet számítani. Ebben az esetben a melleknek nem csak a kinézete lesz természetes, ahogyan a csepp alakú implantátum esetében, de a tapintása is. Mind a két beavatkozásnak vannak előnyei és hátrányai egyaránt. A részletes leírásokat megtalálhatja az Ars Corporis honlapján. Nem csak a műtétek pontos bemutatása, de a lehetséges kockázatok és szövődmények is fent vannak. Hiszen csak ennek ismeretében hozhat felelősségteljes döntést.

A felnőttkor küszöbét átlépett, a növekedést befejezett Hölgyeknek van lehetőségük arra, hogy műtéti úton növeljék meg a keblüknek a méretét. A beavatkozás elvégzéséhez én az Ars Corporist javaslom, ahol kizárólag a legjobb minőségű anyagokkal dolgoznak, a plasztikai sebész, Dr. Rusz Zoltán pedig több, mint húsz évnyi tapasztalattal rendelkezik. Szakmai tudás magas, ahogyan az ellátás színvonala is. Azok, akiknek az igényeknél kisebb keblük van, pontosan tudják, hogy ez sok esetben a közérzetet is nagyban befolyásolja. Az örökös elégedetlenség gyakran párosul indokolatlan méretű szégyenérzettel, mely kihathat a kapcsolatokra, a magánéletben és a szakmai életben egyaránt. Aki tartós és minőségi változásra vágyik, az keresse bizalommal Dr. Rusz Zoltánt! Az elhatározást pozitív változás fogja követni, mely nem csak a kebel megnagyobbodásával, de az önbizalom növekedésével is együtt jár majd.