mellplasztikaMiért is tartozik a mellplasztika a legnépszerűbb plasztikai műtétek közé? Miért vállalkoznak rá Hölgyek kortól, foglalkozástól függetlenül olyan sokan? Mert a nőiesség egyik legszembetűnőbb szimbólumáról van szó, amely a Hölgyek és az Urak érdeklődésének egyaránt a középpontjában áll. Egy megfelelő méretű kebel, egy vonzó dekoltázs bizony jelentősen növeli az önbizalmat, szép testkontúrt ad. Mégis, csak kevés olyan Hölgy van, aki maradéktalanul elégedett a keble formájával vagy a méretével. Az elégedettséget meglepő módon nem csak a testi adottságok folyásolják be, az egyéni vágyak és elképzelések éppen olyan fontos szerepet játszanak benne, mint a kor, a kultúra által ránk erőltetett sztereotípiák. Nem véletlen, hogy a mell implantátumok alakja is jelentős átalakuláson ment át, míg egy évtizede kizárólag a kerek implantátumok örvendtek népszerűségnek, addig napjainkban már a csepp alakú, a természetes keblek formáját jobban utánzó implantátumok számítanak keresettebbnek. A mell plasztika, mint minden más, műtéttel járó beavatkozás nem csak a tartós és látványos sikerrel kecsegtet, de sajnálatos módon szövődményekkel, negatív következményekkel is járhat. A plasztikai sebészet egy igen dinamikusan fejlődő ága az orvostudománynak. Ennek is köszönhető az, hogy a végeredmény szinte teljesen eléri, sőt felül is múlja az elvárásokat, az előbb említett szövődmények, a rizikófaktorok pedig egyre csökkennek. Ha Ön is azok közé a Hölgyek közé tartozik, akik elégedetlenek a keblük formájával, vagy a méretével, érdemes elgondolkoznia a plasztikai beavatkozások nyújtotta lehetőségeken. Az Ars Corporisnál a legmodernebb körülmények között, a legeredményesebb eljárásokkal és a legkiválóbb minőségű anyagokkal érheti el a kitűzött célját. Az a személy pedig, aki végigvezeti ezen a folyamaton, minden információt és segítséget megadva a leghelyesebb döntések meghozatalához, nem más, mint Dr. Rusz Zoltán. Keresse bizalommal, a honlapon természetesen megtalálja az elérhetőségeit is.

A mellplasztika területén a doktor úr sok éves tapasztalattal rendelkezik, ezt a tapasztalatot a több, mint tíz éve meglévő magán praxisában és a neves kórházakban, kiváló orvosok mellett sajátította el. A mellplasztika széles, szerteágazó területén bármelyik beavatkozást szeretné is elvégeztetni, az Ars Corporis kiváló plasztikai sebészénél a lehető legjobb helyen jár. A honlapot végigböngészve látni fogja, hogy a hagyományosnak, klasszikusnak számító műtétek mellett az újdonságnak számító, saját zsírral való feltöltést is választhatja. Ahogyan a problémák sokrétűek, a megoldásukra kínált lehetőségek is azok. Azon leendő pácienseink, akik a keblük méretén szeretnének változtatni, választhatják a legnépszerűbbnek számító implantátum beültetését. Fontosnak tartom itt megjegyezni,hogy a rohamos fejlődésnek köszönhetően már nemcsak esztétikai szerepet látnak el, funkcionálisan is tökéletesek, tehát azok a Hölgyek is választhatják, akik még ezután gondolkoznak a gyermek vállaláson, hiszen a szoptatásban sem jelentenek semmilyen hátrányt, nem képeznek akadályt. Ebben az esetben a plasztikai sebésszel közösen kell döntésre jutni a legfontosabb kérdésekben: mekkorát, milyen töltettel és borítással, milyen alakút és hová beültetve szeretne? Ezekre a kérdésekre csak az Ön által felvázolt elképzelések és célkitűzések tükrében, illetve az anatómiai felépítésével, az orvosi realitásokkal összhangban lehet válaszolni. Az első, személyes konzultáción így nem csak választ kaphat a kérdéseire, és meghallgathat egy általános tájékoztatót, de egy orvosi vizsgálaton is át kell esnie. Az Ars Corporisnál az egész embert, testi és lelki szükségleteit együtt nézik, ennek köszönhetően lehet biztos benne, hogy nem csak az esztétikus megjelenésre, de az egészséges (lelkileg és testileg is) közérzetre is minden lehetősége megvan, minden feltétel adott lesz. Nem véletlen, hogy a műtét elvégeztetésére ösztönző motivációk is feltárásra kerülnek, hiszen a valótlan testkép az oka az irreális elvárásoknak, melyek sok esetben egészség károsítóak. A mellnagyobbítás területén maradva például a vázrendszert tehetik ki vele túlzott terhelésnek. A reális énkép, a test sokszor tárgyilagosnak tűnő szemlélése is kell ahhoz, hogy valóban kielégítő végeredmény születhessen. Ebben és a vágyai elérésében segíti Önt Dr. Rusz Zoltán.

Ha a mellek megnagyobbításához nem szeretne idegen anyagot igénybe venni, ha óckodik az implantátum beültetésétől, természetesen akkor is van megoldás. Azok a Hölgyek, akik csupán egy – két méretet szeretnének növelni a keblükön, válasszák a saját zsírral való feltöltést! Ez az újnak számító eljárás kiváló alternatíváját nyújtja az implantátum beültetésének. A megfelelő test – zsír aránnyal rendelkező hölgyeknek van lehetőségük elvégeztetni. A műtét folyamán a test előre meghatározott részén zsírleszívást hajtanak végre, melynek mennyisége akár az egy litert is elérheti. Az így nyert zsírsejteket ezután egy speciális kezelésnek vetik alá, melynek köszönhetően tökéletesen alkalmassá válnak arra, hogy segítségükkel tartósan és szemmel láthatóan növekedjék a keblek mérete. A célzott feltöltést követően keblei teltebbek, méretesebbek és formásak lesznek. Ez nem csak az esztétikusabb megjelenéssel jár együtt, de az önbizalom megnövekedésével is. Ez a biológiai implantátum olyan változást hoz létre, melynek eredményét Ön is megtekintheti az Ars Corporis honlapján.

Természetesen a Hölgyeknek nem csak a mellük méretével, de a formájával is problémájuk lehet. Megkeserítheti a mindennapjaikat, negatívan hathat ki  a párkapcsolataikra az emlő aszimmetria és a tubuláris mell is. Ezeknek a legtöbb esetben genetikai ok áll a hátterében, a plasztikai sebészet eredményeinek köszönhetően mégsem tekinthetjük őket megváltoztathatatlannak. A felvarrás, a korrekció és a bimbó plasztika segítségével látványos eredményeket lehet elérni. Mindegyik beavatkozásról részletes információkat talál a honlapon. Én egy kis kitérőt szeretnék tenni az aszimmetrikus keblek felé. A méret vagy formabeli eltérés elég gyakori jelenség, hiszen egyikünk sem teljesen szimmetrikus. A probléma akkor válik zavaróvá, ha az eltérés olyan fokú, hogy már szemmel is jól látszik. Ez komoly lelki problémákat is okoz, a keblek nem megszokott alakja még a feladatuk ellátásában is akadályozhatja a Hölgyeket. (utódok táplálása). Az önbizalom visszanyeréséhez, az egészséges párkapcsolat kialakításához sok esetben a plasztikai műtét jelenti a megoldást. A felsorolt beavatkozások valamelyikének segítségével lehet a problémát látványosan és tartósan megszüntetni. A személyes konzultáción lévő vizsgálat deríti ki, hogy szükséges – e implantátum beültetése, vagy saját zsírral való feltöltés. Előfordulhat olyan eset is, hogy a szemmel jól látható aszimmetria megszüntetéséhez a mellfelvarrás jelenti a legjobb utat. Érdemes alapos megfontolás tárgyává tennie a plasztikai beavatkozást, hiszen egyre kisebb kockázattal és egyre jobban, az elvárásainak megfelelő végeredménnyel jár. A beavatkozás elvégzéséhez pedig az Ars Corporist szeretném a figyelmébe ajánlani. Dr. Rusz Zoltán lelkiismeretes és megbízható szakember, akinek kellő tapasztalata és szaktudása van ahhoz, hogy bizalommal helyezze a kezeibe szépségét és egészségét egyaránt. A mellplasztika szerteágazó területének biztosan van olyan ága, eljárása, mely pont az Ön problémájára jelent majd gyógyírt. Az esztétikai és a lelki problémák orvoslásának sokszor ez a leghatásosabb módszere. Örülnénk neki, ha megtisztelne bizalmával bennünket, és felkeresne az elérhetőségek valamelyikén. A mellplasztika elvégeztetéséhez válassza az Ars Corporist!