mellnagyobbítás20Sokan vannak azok, akik elégedetlenek a keblükkel, és tisztában vannak vele, hogy valódi változást kizárólag a plasztikai beavatkozás segítségével érhetnek el. Két nagyon fontos oka lehet annak, hogy valaki halogatja a döntését, az egyik, amelyről itt is írni szeretnék, az anyagi oldal, a másik pedig a bizonytalanság, hogy mégis mire lehet számítani a beavatkozás után. A mell megváltoztatásának az igénye nem új keletű, a Hölgyek már régóta elégedetlenek a keblük méretével, de hosszú ideig pusztán a ruha rafinált szabásával, vagy az alsónemű kialakításával tudtak változtatni rajta. Az elmúlt ötven évben van csak lehetőség arra, hogy tartós és szemmel jól látható növekedést lehessen elérni. A dinamikusan fejlődő plasztikai sebészetben már két olyan biztonságos eljárás is van, melyet Ön is választhat az Ars Corporisnál is. A keblek méretének megnövelése lehetséges az implantátum beültetésével és a saját zsírral való feltöltéssel is. Bármelyik opció mellett dönt is, biztos lehet benne, hogy itt a lehető legjobb kezekben van. Dr. Rusz Zoltán családi hagyományok folytatójaként választotta az orvostudományt, annak is az emlő helyreállításával és a betegségeivel, magával az emlő plasztikával foglalkozott. Szaktudását híres kórházak neves orvosainál tökéletesíthette, folyamatosan ismerkedik a legújabb technikákkal és eljárásokkal annak érdekében, hogy a lehető legtökéletesebb végeredmény jöhessen létre anélkül, hogy az egészsége károsodna. Több, mint húsz éves tapasztalatának köszönhetően személyre szabott eljárásokat tud javasolni, hogy a megnövekedett kebel leginkább megfelelhessen az Ön elvárásainak és elképzeléseinek. Ő olyan plasztikai sebész, akire bátran rábízhatja a szépségét és az egészségét egyaránt.

A beavatkozás elvégzésének, az eljárásokkal való megismerkedés után az egyik legsarkalatosabb pontja az, hogy vajon mennyibe is kerül a mellnagyobbítás maga. Ezt a fajta műtétet a lehető legritkább esetben finanszírozza a társadalom biztosító, az esetek majdnem száz százalékában a páciensnek kell fedeznie a felmerülő költségeket. Igen ám, de a plasztikai sebészek honlapján, természetesen az Ars Corporisén sem talál pontos összegeket, csak egy tól-ig határt. Mi ennek az oka? Az árak nagyságrendjének az ismerete már kellő kiindulási pontként szolgálhat. Az otthona kényelméből, néhány kattintás után össze is hasonlíthatja őket. Érdemes azonban ennek a tekintetében is óvatosnak lenni. Ha egy helyen jóval alacsonyabb árat talál, nem árt gyanakodni. Hiszen a minőségi anyagok, a megfelelő komfortú körülmények és maga az orvosi szaktudás sem tartozik az alacsony árkategóriába. Valamelyik csorbulása nélkül lehetetlen jelentős kedvezményű árat kínálni. A plasztikai sebészet egy eléggé intim területe az orvostudománynak. A sebészek nem tudnak pontos összeget mondani addig, amíg a személyes konzultáció meg nem történik. Ezen ugyanis felmérésre kerülnek az egyéni igények, és a Páciens anatómiai felépítése, egészségügyi vizsgálata is. Ezek ismerete nélkül, látatlanban lehetetlen dönteni a beavatkozásról, emiatt az árral kapcsolatban sem lehet pontos nagyságot említeni. A személyes konzultáció más szempontból is fontos. Hiszen ilyenkor felteheti minden kérdését, illetve részletes és pontos információkat kap arról, hogy milyen lehetőségei vannak, és milyen végeredményre számíthat. Ennek a személyes konzultációnak a költsége levonásra kerül a plasztikai beavatkozás költségéből, így, ha az Ars Corporis mellett dönt, teljesen ingyenes lesz. Az ár nagyságát befolyásolja az is, hogy altatásban végzik ezeket a műtéteket, ami szintén emeli a végösszeg nagyságát. Ahogyan a mell jelenlegi állapota, az egyéni elképzelések is nagyban eltérnek egymástól, úgy az árak is személyre szabottak lesznek, a honlapon csak tájékoztató jelleggel vannak fent, hogy a körülbelüli nagyságukat meg lehessen határozni. Érdemes tehát, ha az elhatározás tetté érett, felvenni a kapcsolatot a honlapon található elérhetőségeken Dr. Rusz Zoltánnal, és időpontot kérni személyes konzultációra.

Az anyagi vonatkozásokon túl sokféle kérdés kavaroghat Önben is, melyek a műtét utáni időszakot érintik. Nagyon jó, ha van olyan ismerőse, aki már túl van egy mellnagyobbító beavatkozáson, hiszen ekkor első kézből hallhatja azokat az információkat, melyeket csak a személyes tapasztalat hozhat meg. A különböző blogok és fórumok is sok kérdést megválaszolhatnak, de ebben az esetben is érdemes kellő kritikával olvasni őket, hiszen sok szélsőséges vélemény is felkerül rájuk. A személyes konzultáció és az azt követő találkozások a plasztikai sebésszel kitűnő alkalmat biztosítanak arra, hogy feltegye a kérdéseit. Érdemes ezeket akár előre össze is írni: mik azok a területek, amelyek a legnagyobb bizonytalanságot váltják ki Önből, vagy amelyek a leginkább számot tarthatnak az érdeklődésére. A mellplasztikákat a legtöbb esetben altatásban végzik, így ennek a negatív hatásaira is fel kell készülnie. A műtétet követő ébredéskor a fázás, a kábaság és a tompaság is kellemetlenül hathat. A mellekben feszülő érzést tapasztalhat, és a beavatkozás jellegétől függően akár dréncső segítségére is szükség lehet, mely a felesleges váladékot vezeti ki. Az első napokban sokan feszülő, kellemetlen érzésről számolnak be. Ezt fájdalom csillapítóval és zselés borogatással, jegeléssel lehet enyhíteni. Időt kell hagyni a szervezetnek a regenerálódásra. Az első pillantás nem a végleges állapotot fogja mutatni, nem szabad elfelejteni, hogy a hegeknek is szükségük van néhány napra, vagy hétre, hogy a kezdeti bőrpír eltűnjön. Az újat, a megváltozott keblet, még ha pozitív irányba történt is a változás, épp úgy idő megszokni. A kezdeti levertebb állapot, a műtét utáni fáradtság, és a sokszor indokolatlan levertség érzése mind elmúlnak, és a helyüket fokozatosan átveheti a megelégedés.

A mellnagyobbítás igénye nagyon sok Hölgyben felmerül. Egyre többen vannak közülük, akik élnek is a felkínált lehetőségekkel, akik kihasználják a plasztikai sebészet tartós és szép eredményt hozó eljárásait. Mindenki kerek, formás, vonzó kebleket szeretne, melyek tökéletesen illeszkednek az alkatához. Az új, méretesebb mellek szépen kiemelik az alakot, esztétikuslátványt nyújtanak. Akár az implantátum beültetését, akár a saját zsírral való feltöltést választja is, nem csak kinézetre, de tapintásra is természetes keblei lehetnek. (Az új töltőanyagoknak köszönhetően. A kohezív gélről a honlapon is olvashat.) Ennek a pozitív változásnak az útjába nem állhatnak az anyagiak sem. A mellnagyobbítás nem csak egy szűk réteg számára elérhető csupán, egyre többen engedhetik meg maguknak. A félelmei leküzdésének a legjobb módja az, ha minél több, és természetesen hiteles információt szerez a műtét lefolyásáról és a várható felépülési időszakról is. Érdemes az Ars Corporis honlapját néznie, ahol orvosilag helytálló, mégis mindenki számára közérthető módon találja meg az egyes műtétek és kezelések leírásait. A mellnagyobbító beavatkozások rutin műtétnek számítanak. A nőiességnek ezt a fontos szimbólumát nem véletlenül tartják a nők és a férfiak is az érdeklődésük középpontjában. Ha a kis méretű kebleit meg szeretné növelni, érdemes az Ars Corporis kiváló plasztikai sebészét, Dr. Rusz Zoltánt választania.