mellnagyobbításMagyarországon minden kétséget kizáróan a legnépszerűbb plasztikai beavatkozásnak a mellnagyobbítás számít. A háttérben sokféle ok meghúzódhat, a nőiességnek ezzel a nagyon nyilvánvaló szimbólumával szembeni elvárások nagyon. Sok hölgy szeretne megfelelni ennek és a saját elvárásainak is. Ehhez pedig plasztikai műtétre van szükség, és egy kiváló plasztikai sebészre, akibe a bizalmát helyezheti. Az Ars Corporis honlapján részletesen meg tud ismerkedni a különböző műtétek folyamatával, a lehetséges kockázatokkal és szövődményekkel is. Ez a tudás kellő biztonságot és alapot ad majd ahhoz, hogy a döntését meg tudja hozni. A mellnagyobbításra való igény tehát több forrásból is táplálkozik. Sokan már kamaszkoruktól szenvednek az önbizalomhiány miatt, ez határozza meg a mindennapjaikat, a közérzetüket is negatívan folyásolja be. Sokan a szexuális kisugárzással és a nőiességgel hozzák összefüggésbe, ezért vágynak minél méretesebb keblekre. Nem szabad a problémát sem elbagatellizálni, sem pedig megingathatatlanul ragaszkodni az eredeti elképzelésekhez. A mellnagyobbítás mértéke, a beültetett implantátumok nagysága ugyanis nem csak a vágyak és az elképzelések függvénye, nagy szerepet játszik benne az alkati felépítés és egyéb anatómiai tulajdonságok is. Érdemes a mellnagyobbítás okának is a gyökeréig leásni, hiszen ha az önmagunk el nem fogadása, vagy az irreális testkép áll a háttérben, akkor a legtökéletesebben sikerült műtét, a vonzóvá vált dekoltázs és a formás kebel sem tölt el elégedettséggel, hiszen a valódi problémát ezek nem szüntetik meg. Fontos azonban azt is megemlíteni, hogy a jól sikerült mellplasztikának következménye a megnövekedett önbizalom és a jobb közérzet.

A gyakorlat Magyarországon azt mutatja, hogy a kockázatok és a lehetséges szövődmények száma csökken, az eredménnyel elégedett páciensek száma pedig nő. A hírek mégis sok esetben szólnak sztárok, vagy hétköznapi emberek elhibázott mellnagyobbításáról, futótűzként terjednek a formátlan, előnytelen mellekről készített felvételek, melyek a mellnagyobbítás után több bosszúságot okoztak, mint örömöt. Miért is van ez? Az biztos, hogy a legjobb plasztikai sebész sem tudja száz százalékosan garantálni azt, hogy minden tökéletesen fog sikerülni, de nagyon sok mindent megtehet azért, hogy a kockázatok a minimumra csökkenjenek. Ilyen például a legjobb minőségű, garanciális implantátumok használata. Ezek sokkal tartósabbak, jobban ellenállnak a fizikai behatásoknak. A megfelelő borításuknak köszönhetően gyorsabban megtörténik a beágyazódás folyamata is, és a tokzsugorodás veszélye is a minimumra csökken. Egy megfelelő mennyiségű tapasztalattal és tudással rendelkező plasztikai sebész személyre szabott kezelésben tudja részesíteni. A testalkatához, az anatómiai felépítéséhez ki tudja választani és gyakorlottan véghez is tudja vinni a legtökéletesebb eljárásokat. A bemetszések ejtése, az implantátum paramétereinek a bölcs meghatározása, a beültetés helyének és a módjának a kiválasztása mind nagyban hozzájárul a végeredménnyel való elégedettséghez. Az implantátumok ma már természetes megjelenést biztosítanak, és hosszú az élettartamuk is. Ha azonban idegenkedik attól, hogy idegen anyag kerüljön a szervezetébe, érdemes a saját zsírral való feltöltés lehetőségével is megismerkednie. Ez az eljárás már hosszú évek óta sikeresen alkalmazott a kisebb volumen hiánnyal rendelkező területek korrigálására. A lényege, hogy a zsírleszívás során nyert zsírsejteket, egy speciális kezelést követően a testmegfelelő helyébe ültetik vissza. A mellnagyobbítás esetében is sikerrel alkalmazzák. Hatására a keblek természetes kinézetűek és tapintásúak lesznek. A nem túl nagy méretbeli különbséget el lehet érni a segítségével.

Az mindegy, hogy melyik módszer tűnik Önnek szimpatikusnak, a lelkiismeretes és megfelelő plasztikai sebész elengedhetetlen feltétele a sikeres mellnagyobbításnak. Ilyen plasztikai sebész az Ars Corporisnál praktizáló Dr. Rusz Zoltán. Érdemes mellette döntenie,hiszen szakmai tapasztalata lehetővé teszi, hogy minden esetben valóban személyre szabott megoldást találhasson a problémájára. Családi hagyományok folytatójaként döntött az orvosi hivatás mellett, és már viszonylag korán felismerte, hogy gyógyító tevékenységét főként a mell onkoplasztikai és esztétika műtétekkel szeretné gyakorolni. Már több, mint húsz éve van magánpraxisa, elégedett páciensei kiemelik a korrektségét, abszolút megbízható szaktudását is. Minden esetben törekedik arra, hogy a mellnagyobbítás folyamán kialakult keblek illeszkedjenek a páciens testalkatához (ennek sokszor az is a következménye,hogy az eredeti elképzeléshez nem fog megfelelni). Nem csak a műtétre, de az azt követő folyamatokra, a lábadozás idejére is felkészíti a pácienseit, így a gyakran fellépő testi tünetek ( a fájdalom, a feszülés, a duzzadt emlők) nem okoznak kellemetlen és váratlan meglepetéseket. Biztos tudással és a páciens esztétikai és egészségügyi érdekeit maximálisan figyelembe véve határozza meg a bemetszés és az implantátum helyét, méretét és egyéb fontos tulajdonságait is. Bizalommal fordulhat hozzá a mellnagyobbítás bármelyik szakaszában.

A döntés meghozásához elengedhetetlen az, hogy pontos információkkal rendelkezzen. A műtéti eljárások és lehetőségek alapos megismerése után tud mérlegelni. A tudomány jelenlegi állása szerint a mellnagyobbítás problémájára egyedül a plasztikai sebészet tud tartós és szemmel is jól látható megoldást kínálni. Az Ars Corporisnál lehetősége van arra, hogy a legnépszerűbbnek számító implantátum beültetésével, vagy a saját zsírral való feltöltéssel érje el, hogy nagyobb keblei lehessenek. Miért is örvend olyan nagy népszerűségnek az implantátum beültetése? Mert sokféle variációs lehetőséget kínál, nagyon változatos mellméret elérését teszi lehetővé. Már több, mint hatvan éve végeznek ilyen műtéteket, tehát egy valóban kipróbált eljárásról van szó. Az elmúlt hatvan évben természetesen az implantátum és a technika is jelentős fejlődésen ment keresztül. Érdemes a fórumok és blogok bejegyzéseit is olvasni, megismerkedni a személyes tapasztalatokkal. A mellnagyobbítás esetében sok pro és kontra érvet fel lehet sorolni. A veleszületetten kis méretű mellek nem csak esztétikai problémát okoznak, a fő gond velük az önértékelés romlása, a rossz közérzet és az ebből fakadó bizonytalanság, mely az élet minden területére, így a párkapcsolatokra is nagy kihatással van. Az igényeknek jobban megfelelő mellek, a vonzó dekoltázs nem elérhetetlen a plasztikai sebészetnek köszönhetően. A beavatkozást érdemes az Ars Corporisnál elvégeztetni. Dr. Rusz Zoltán egy megbízható plasztikai sebész, akinek bátran helyezheti szépségét és egészségét a kezébe. Arról azonban nem szabad megfelejtkezni, hogy páciensnek is kiemelt felelőssége van a műtét folyamán, hiszen az esztétikai célú beavatkozásoknál egy egészséges szervezetbe történik beavatkozás. Azt is érdemes szem előtt tartani, hogy az eredmény minőségét nagyban befolyásolja  a páciens magatartása a műtét után, vagyis az,hogy mennyire tartja be az orvosi utasításokat. Az Ars Corporisnál minden segítséget meg fog kapni ahhoz, hogy a mellnagyobbítás után, a lábadozás időszaka is zavartalanul telhessen.