férfi mell kisebbítéseAzok, akik valamilyen módon kapcsolatban vannak a plasztikai sebészettel, pontosan tudják, hogy ha nem is ugrásszerűen, de egyenletesen növekszik azoknak az uraknak a száma, akik valamilyen esztétikai kezelést vagy plasztikai műtétet szeretnének elvégeztetni magukon. Sokan még mindig igyekszenek titokban tartani ennek a tényét, szégyellik, hogy nem tudnak megbarátkozni az öröklött tulajdonságaikkal, vagy az idő, bizony az urakat sem kímélő, nyomaival. Nincs azonban semmi férfiatlan abban, ha valaki változtatni szeretne a kinézetén, ha megoldást próbál találni egy – egy esztétikai problémára. Sok esetben elegendő az életmód megváltoztatása. Az egészséges táplálkozás, valamilyen mozgásforma beépítése a napi rutinba, a káros szenvedélyekről való leszokás bizony drámai változást tud hozni a külső megjelenésben. Nem lehet azonban minden esztétikai problémát ezekkel a módszerekkel megoldani, van, hogy egy igazán jó plasztikai sebész segítségével lehet elérni a valódi változást. Amikor egy testrészünk nem felel meg az elvárásainknak, az nem csak külső probléma, sokszor jár együtt komoly lelki gondokkal is. Ott csappan meg igazán az önbizalmunk, ahol a legnagyobb szükség lenne rá, pont a legbensőségesebb pillanatokban nem tudunk igazán felszabadultak lenni, ha folyton a nem kívánatos megjelenésű testrészünk jár az eszünkben. Nem szégyen, vagy takargatni való dolog tehát, ha egy férfi plasztikai sebész segítségét kéri. Bátran lépjen ön is a változás útjára, ismerkedjen meg az Ars Corporis honlapján az elérhető beavatkozásokkal és kezelésekkel! Itt találja meg azokat az elérhetőségeket is, melyeken időpontot tud foglalni a személyes konzultációra is.

Amivel kiemelten szeretnék foglalkozni ebben a cikkben, az a férfi mell kisebbítése. Nem is gondolnánk, hogy hány urat érint ez a probléma. Komoly frusztrációt okoz ugyanis, ha a mellek elnőiesednek, és a célzott tornagyakorlatok sem hozzá meg a kívánt eredményt. Sokan gondolnak rettegve a nyárra, amikor nyilvánosan is meg kell szabadulni a pólótól, és a fedetlen felsőtest közszemlére kerül. A megnagyobbodott, formájában is feminimmé vált mell szorongást és kellemetlen pillanatokat is okoz. Amikor személyes konzultációra jelentkezik be az Ars Corporis kiváló plasztikai sebészével, Dr. Rusz Zoltánnal, akkor biztosan sor fog kerülni, a megbeszélést követően egy alapos kivizsgálásra is. Erre azért van szükség, mert a mell elnőiesedésének hátterében sokfél ok húzódhat meg. Szerencsés helyzetben ez egy öröklött tulajdonság vagy az elhízás, ezekben az esetekben semmiféle akadálya nincs a műtétnek. Az is előfordulhat, hogy valamilyen testépítőszer káros mellékhatásával van dolgunk. Sajnálatos módon azonban a hormonális zavar sem zárható ki. Egészen ritka esetekben a mirigy állomny is felszaporodhat, melynél a rosszindulatúság sem zárható ki a vizsgálat elvégzésééig. Miután kiderült, hogy mi váltja ki ezt a nem kívánatos állapotot, lesz világos az is, hogy milyen lehetőségek vannak, lehetséges – e a férfi mell kisebbítésének az elvégzése. Dr. Rusz Zoltán olyan plasztikai sebész, akiben megbízhat. Több éves tapasztalattal rendelkezik a mell plasztikájának a területén. Tudását a legkiválóbb orvosok mellett tökéletesítette, folyamatosan frissen tartja. Hazai és nemzetközi szervezeteknek is a tagja, a konferenciák résztvevője. Minden esetben elégséges, jól érthető információkat fog kapni tőle, amelyek segítik majd a döntés meghozásában. Nem csak rá, de le is tud beszélni egy – egy szükségtelen, vagy nem a megfelelő eredménnyel kecsegtető beavatkozásról. Keresse őt bizalommal!

A férfi mell kisebbítésének többféle módja is van, ezeknek a meghatározása, kiválasztása kizárólag a vizsgálatot követően határozható meg. A legoptimálisabb esetben egy zsír leszívással kezelhető a probléma. A bőr alatti zsírszövetek vastagsága egyénenként és testrészenként is jelentősen eltérő. Amikor a zsírsejtek felszaporodnak, nem kívánatos domborulatokat hozhatnak létre. Amennyiben a mellkason is ez történik, a zsírleszívás hozhat valóban látványos és tartós megoldást. Tartós, hiszen az eltávolított zsírsejtek csak nagyon extrém esetekben szaporodnak fel, a kezelt terület tehát utána már problémamentesnek mondható. Látványos, hiszen az átalakulás a műtétet követően azonnal láthatóvá válik, noha a kezelt terület a végleges formáját csak pár hét múlva, a kompressziós ruha viselése után nyeri el. Maga a beavatkozás altatásban és helyi érzéstelenítésben is elvégezhető. Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy a test tömegének csökkenésével nem jár együtt, hiszen a zsírleszívás egy terület, jelen esetben a mell, alakjának a formálására szolgál. Dr. Rusz Zoltán a tumescens technikát alkalmazza, ennek köszönhetően a kezelt területen egyenletes lesz a zsírsejtek eltávolítása, a páciens pedig egyenletes bőrfelszínre és mindössze néhány öltésből álló apró, szinte láthatatlan hegre számíthat csak. Előfordulhat azonban az is, hogy a férfi mell kisebbítésére ez az eljárás nem alkalmas, hiszen nem a zsír, hanem a mirigy állomány felszaporodása okozza a problémát. Ilyenkor a bimbóudvar határán ejtett kis bemetszésen keresztül kerül eltávolításra a gondot okozó mirigyállomány. Ha a bőr is megereszkedett, akkor szükség lehet a bőr fölösleg eltávolítására és a bimbó újra pozícionálására is. Látható, hogy az eljárástól függően nagyban változik a műtét bonyolultsága, és ezzel arányosan pedig a hossza is. Háromnegyed órától akár két és fél órán keresztül is eltarthat. Nem véletlen, hogy a beavatkozást kizárólag jól képzett és tapasztalt plasztikai sebészre érdemes bízni. Dr. Rusz Zoltán ilyen plasztikai sebész. Még a bonyolult esetekben is bizton számíthat a tudására és a tapasztalatára.

És, hogy mire is számíthat az, aki a mellkisebbítést el szeretné végeztetni, a beavatkozás után? Nagyjából egy hónapig kell viselni egy úgynevezett kompressziós mellényt, vagy ruhát, mely az esztétikai hatás tartósságában is fontos szerepet játszik majd. (Nem véletlen, hogy sokan időzítik ezt a beavatkozást a téli hónapokra, hiszen így a kompressziós ruha viselése is kevesebb kellemetlenséggel jár, nem lesz túl melege, illetve a bővebb, vastagabb ruhák is jótékonyan eltakarják majd.) A munkavégzés jellegétől függően, akár már egy hét múlva is vissza lehet állni a munka világába. A fizikai terhelés azonban csak fokozatos kezdhető meg a negyedik hét letelte után. Minden, a műtétet követő információról és hasznos tanácsról is kielégítő információkat fog kapnia a doktor úrtól. A műtét kockázatait és lehetséges szövődményeit sem fogja elhallgatni ön elől, hiszen csak ezek ismeretében tud majd felelősségteljes döntést hozni. Miért is érdemes tehát belevágni a férfi mell kisebbítésébe? Érdemes – e egyáltalán? A felnőtt férfiak közel ötven százalékát érinti ez a probléma, de mindenki maga érzi, hogy mennyire uralja le a mindennapjait, mennyire zavarja ez őt az intim pillanatokban, a nyári hónapokban. Milyen jó, hogy a plasztikai sebészet eljárásainak köszönhetően nem kell együtt élnie az elnőiesedett melleivel! A férfi mell kisebbítése tartós és szemmel jól látható megoldást hozhat az ön életébe is. Éljen ezzel a lehetőséggel, keresse Dr. Rusz Zoltánt bizalommal!